24.11.09

Мацките от детските

Още от малки сме луди по мацки! И понеже нашите връстнички бяха плоски и луди колкото нас, предпочитахме да си намираме сексуални обекти на екрана. А това е преди времето, когато започнахме да чекибойстваме всекидневно, представяш ли си?!




Април О'Нийл

Готови сме да се боядисаме зелени и да станем нинджи, за да се докопаме до дългокраката репортерка от Канал 6. Понякога нощем сънуваме онова нейно работно жълто костюмче. Беше доста сладка и сме готови да се изправим и срещу Шрьодер, за да я боцнем после.










 
Мариян Първата

Опасна мацка. Върти шпагата така умело, че си е нещо като женски вариант на Зоро. Фантазираме си за един импровизиран дуел с нея, в който по чудо я побеждаваме и после – вечеря, вино, свещи, я виж нашата шпага!






Кумба

Тя обича плодове! Ние обичаме танцуващи девойки. Намерихме сеее! Обещаваме да сме изобретателни като Раничко и експериментатори като Гаспачо, само да ни пусне!







Ленка

И даде на Ленка от Русия вятъра! Ние не приличаме на Капитан Планета, ама ще се постараем да си изхвърляме разделно отпадъците, ако после можем да усетим как Ленка духа.












Бети

Много по-сладка от Уилма. И по-млада! Ще разтворим онези тънки краченца и ще я клатим като в Каменната ера!













Лин

Помниш ли всичките тъпи гаджета на Лин? По едно време самият АЛФ си я беше набелязал. Ние сме малко по-некосмати и по-високи, така че имаме реални шансове с къдрокоската.










 






Жасмин

Ела ми пипни лампата! Потъркай я и може да излезе някое бяло духче!